En bedrift med spisskompetanse

Den eneste samarbeidspartneren du trenger for ditt varmeanlegg

Kontakt oss

Hvem er vi?

Ecovarm AS er et selskap som utfører service og vedlikehold på gasskjeler, gassbrenner, gassanlegg og tilhørende produkter i segmentet rundt oppvarming med gass til bolig, næring og industri.

Vår kompetanse bygges på hardt lidenskapelig arbeid i mer enn 20 år tilbake i tid. Vår arbeidserfaring gjør av vi sitter på verdifull erfaring med alle typer fyrkjeler - fra oljebrennere, gassbrennere, kjeler, vegghengt eller gulvstående, strålepanel, mobile varmluftsaggregat og mye mer.

​Vi har installert røranlegg for gass, vann og varme i boliger i en årrekke, og har papirer på vår kompetanse som gjør oss til en komplett servicepartner som utfører det som skulle kreves.

Teamet vårt

Vi har spesialkompetansen du trenger

Våre medarbeidere har spesialisert seg innenfor dette området, for å bli den dyktigste samarbeidspartneren tilgjengelig i ditt nærområde. Vi arbeider utelukkende med service og vedlikehold, samt installasjon og utskiftning innenfor vårt fagområde. Dette gjør at vi har et høyt kompetansenivå i hvert ledd i prosessen.

Se våre tjenester

Vår historie

Ecovarm ble opprettet i 2015 av Arne Sveistrup, Edvard Tjøstheim og Håkon Grindheim for å samordne service, vedlikehold og avtaleverk fra flere firma inn i ett selskap. Alle parter hadde i mange år drevet med service, installasjon og vedlikehold av gass og oljekjelanlegg og erfaringen som ble samlet var svært høy.

Med drift i flere år fremkommer behovet for utvidelse av kompetanseområder, og i den anledning ble Badeva, da Comfort Karmøy med i samarbeidet og bidrog til å styrke kompetansespennet og ressurs i bedriften.

Ved inngangen til 2021 gikk Thomas Rossebø Olsen inn som daglig leder i Ecovarm etter at Arne måtte tre til siden på grunn av sykdom. Det ble ett svært krevende år for bedriften med de begrensede ressurser som vi var, og med en kald vinter ble det mye fokus på å sikre de som fikk problemer med deres anlegg.

Etter 1,5 år ser det ut til at Arne vil være mer involvert igjen og kunne bidra med den høye kompetansen som han besitter.

Markedet og segmentet gasskjeler er en nisje, og kompetente ressurser vokser ikke på trær. Utviklingen skal gå smart og riktig fremover, og man skal ikke ta seg vann over hodet med hva en er i stand til å levere, samtidig som vi skal bevare den kvalitetsmessige leveransen vi er kjent for. 

Våre ansatte

Thomas R. Olsen

Thomas R. Olsen

Daglig Leder

Johnny Eriksen

Jan Ove Olsen

Servicetekniker

Johnny Eriksen

Arne Sveistrup

Fagansvarlig fyringsteknikk

Johnny Eriksen

Edvard Tjøstheim

Fagansvarlig gassinstallasjon