Serviceavtale for optimal drift, året rundt

Yter ikke varmeanlegget som det skal? Er det slitt og trenger litt kjærlighet?

Bestill serviceavtale

Hva er en serviceavtale?

En serviceavtale vil være med på å sikre at vi tar kontakt når ditt utstyr har behov for litt kjærlighet og omsorg. Regelmessig service vil ikke bare øke effektiviteten og redusere gassforbruk, men også trygge bruken av produktet og ivareta de krav og pålegg du har som anleggseier.

Hvorfor bør du ha en serviceavtale?

Nesten alle produktene i en gasskjel eller varmeanlegg opplever slitasje over tid. Dette kan komme av mange forskjellige årsaker og kan påvirke anlegget svært uheldig noen ganger. Ved jevnlig service og kontroll kan dette bidrar til økt levetid og reduserer nedetid ved uønskede stopp. En kan i tilfeller avdekke at komponenter er slitt og bør skiftes før de blir ødelagt, eller at det må gjøres tiltak som kan motvirke ytterligere slitasje. En service vil også kunne kontrollere hvordan driften er på anlegget, om det driftes balansert eller om det går ubalansert og kan ha positivt effekt av justeringer og innregulering.

Det kan være fint å avdekke en utfordring før vinteren slår inn, eller utføre ett arbeider når varmebehovet er lavt om sommeren. Vi hjelper deg gjerne!

Bestill serviceavtale

Bestill serviceavtale

Ønsker du å inngå serviceavtale med Ecovarm AS?
Fortell oss litt om hva du trenger hjelp med, så kommer vi tilbake til deg med et godt tilbud!

Kontakt oss