En komplett servicepartner

Våre spesialister utfører service, feilsøking og installasjon av ditt vannbårne varmeanlegg

Bestill tjenester

Våre tjenester

Ecovarm er blant distriktet fremste på service av gassinstallasjoner i bygg og boliger. Vi besitter høy kompetanse og kvalitet i service på alle deler av varmeanlegg, helt fra energikilder, om varmesentral til distribusjon og varmeavgivere.

Ikon, tannhjul i bevegelse

Serviceavtale

En serviceavtale vil være med på å sikre at vi tar kontakt når ditt utstyr har behov for litt kjærlighet og omsorg. En god service vil øke effektiviteten, reduserer gassforbruk, trygge bruken av produktet og ivareta de krav og pålegg du har som anleggseier.

Spør oss gjerne om serviceavtale!

Ikon, piler i sirkel

Utskiftning

Har din gasskjel gjort sin jobb og er klar for å la nye yngre krefter slippe til? Vi er svært erfarne på utskiftning av gasskjeler og hjelper deg veldig gjerne med valg av løsning, utskiftning og oppfølging av ditt nye produkt.

Er det på tide å bytte ut gasskjelen? Vi hjelper deg!

Ikon, aircondition

Varmeanlegg

Har du gulvvarme, radiatorer eller et annet vannbårent varmeanlegg? Vi har god erfaring i feilsøking, prosjektering, oppfølging, installasjon og mer som er naturlig å måtte jobbe med ved varmeanlegg.

Kontakt en erfaren servicetekniker til å se på jobben.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Er det noe du lurer på angående våre tjenester eller pakkeløsninger? Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Kontakt oss